www.croundersea.com
www.hrt.hr/htv/emisije/hrpodmorje
www.ronjenjehrvatska.com
www.sanpietro.com.hr

Priznanje Filmsko-glazbene unije za najbolji film u kategoriji turistističkog/tradicionalističkog filma/reportaža na "II. Međunarodnom festivalu filma i videa Dugo Selo", za dokumentarni film "More endema"

Nagrada "Večernjakov ekran" 2006, za najbolji dokumentarni film "Hrvatsko podmorje"

Posebno priznanje od "8.medunarodnog festivala turističkog filma" (SW ITF 2005, 8th international tourfilm festival, Split), "za sjajan projekt HRVATSKO PODMORJE, kroz seriju dokumentarnih filmova o vrijednostima i ljepotama podmorja hrvatskog Jadrana, time i značajnom doprinosu ukupnoj kvaliteti hrvatskog turističkog proizvoda".

Europska Federacija Turističkih Novinara (Rim, Italija) dodijelila je povelju F-E.S.T./ "Zasluge za turizam 2006" (European award "Friendly pen").

Na Međunarodnom festivalu turističkih filmova "Vjetar putovanja" u Jalti dodijeljeno je priznanje filmovima HTV-a "Hrvatsko podmorje–Mljet" i "Franjevački samostan–Dubrovnik".

Elan Award for Card Manufacturing Excellence - 2004
Ugledno svjetsko priznanje u kategoriji "Best Phone Card" za kartice proizvedene u svijetu u 2004. godini za telefonsku karticu s motivom "Rak samac / Paguristes Eremita".

Elan Award for Card Manufacturing Excellence - 2003
Ugledno svjetsko priznanje u kategoriji "Best Phone Card" za kartice proizvedene u svijetu u 2003. godini za telefonsku karticu s motivom "Zlatni kovač / Zeus Faber".

Elan Award for Card Manufacturing Excellence - 2001
Ugledno svjetsko priznanje u kategoriji "Best Phone Card" za kartice proizvedene u svijetu u 2003. godini za telefonsku karticu s motivom "Zvijezda".Car Herc d.o.o., Zagreb,
Caffe kulturno srediste "Zeus Faber"
Spansko - Oranice, Trg 101. brigade 1
tel/fax: 01/ 3866 176,
mail: caffe@ZeusFaber.hr
www.zeusfaber.hr
www.sanpietro.com.hr

Želite li primati obavijesti o događanjima u kulturnom središtu Zeus Faber, prijavite se na naš newsletter servis: